نقش هيدروکلوييدها در تهيه غذاهاي سرخ شده

نقش هيدروکلوييدها در تهيه غذاهاي سرخ شده

… دانلود …

نقش هيدروکلوييدها در تهيه غذاهاي سرخ شده دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش هيدروکلوييدها در تهيه غذاهاي سرخ شده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي نقش هيدروکلوييدها در تهيه غذاهاي سرخ شده،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن نقش هيدروکلوييدها در تهيه غذاهاي سرخ شده :

سال انتشار : 1396

نام کنفرانس یا همایش : اولين همايش ملي تکنولوژي هاي نوين در علوم و صنايع غذايي و گردشگري ايران

تعداد صفحات : 11

چکیده مقاله:

بسیاری از ترکیبات و افزودنی های غذایی را می توان جهت تقویت غذاهای سرخ شده استفاده کرد اما هیدروکلوییدها، نوع مهمی از عوامل مهم استفاده شده در طی 4 سال گذشته می باشد . هیدروکلوییدها دو نقش اساسی در توسعه غذاهای سرخ شده دارند . یکی ، تشکیل یک روش نامریی مخصوصا بر روی خودشان است ، وقتی که هدف اصلی دور کردن جذب روغن اضافه قبل از سرخ کردن ومرحله سرخ کردن باشد. و مورد دوم ، وقتی است که به مایه شیرینی پزی در بین سایر ترکیبات اضافه می شوند و از آنها برای جلوگیری از جذب روغن استفاده می گردد اما به عنوان عامل کنترل کننده غلظت ، تقویت چسبندگی ، کنترل و ثابت یخ زدگی یا کمک به حفظ تردی غذاهای سرخ شده ی نانی یا شیرینی هم به کار می روند. در این مقاله، طیف گسترده ای از فعالیت ها بررسی می شوند که از هیدروکلوییدها در غذاهای سرخ شده استفاده می گردد.

نوشته شده در دسته‌بندی نشده توسط admin. افزودن پیوند یکتا به علاقمندی‌ها.