گزارش كارآموزی در شركت فرآورده‌های گوشتی آمل

گزارش كارآموزی در شركت فرآورده‌های گوشتی آمل

… دانلود …

گزارش كارآموزی در شركت فرآورده‌های گوشتی آمل دارای 35 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش كارآموزی در شركت فرآورده‌های گوشتی آمل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

مقدمه

تاریخچه سوسیس و كالباس در ایران
در ایران اولین بار تولید سوسیس و كالباس حدود سال 1300 شمسی و توسط مهاجرین لهستانی انجام شد. كلمه‌ كالباس از زبان لهستانی گرفته شده است. اما بصورت كارخانه‌ای در سال 1982 میلادی (1370 شمسی) شروع شد. به این صورت كه یك نفر روسی به نام افو ناسر در بندر انزلی با ماشین كوچك دستی شروع به كار كرد و روزانه مایحتاج عده‌ای اتباع خرجی و عیسویاتی كه در آنجا بودند تهیه می كرد.
در سال 1930 یك نفر دیگر از اهالی روسیه به نام لیشینیسكی كه نماینده بازرگانی روسیه در بندر انزلی بود و سابقه كالباس سازی در روسیه داشت از آلمان یك كارخانه كوچك برای مصرف روانه 50-40 كیلوگرم كالباس وارد كردند و تا سال 1933 میلادی در بندر انزلی مشغول به كار بود. از آن پس كارخانه را به تهران منتقل و یك نفر متخصص كالباس‌سازی را از آلمان برای یك مك دعوت كرد. زمانیكه كارخانه لیشینیسكی در سال 1312 از بندر انزلی به تهران منتقل شد با آرزومان ؟؟؟ كه اطلاعاتی در زمینه تهیه این فرآورده داشت شریك شد و به این ترتیب در پایتخت اولین كارخانه كالباس‌سازی بنا نهاده شد.
تاریخچه شركت فرآورده‌های گوشتی آمل
شركت تولدی فرآورده‌ها گوشتی آمل در دیماه 1362 تاسیس شد و در سال 1363 در سالنی به مساحت 250 متر مربع با ظرفیت دو هزار تن در سال به بهره‌برداری رسید تولیدات این شركت را می توان در گروههای زیر دسته‌بندی كرد:
1- انواع سوسیس و كالباس از گوشت قرمز، سفید و ماهی 2- انواع برگر از گوشت قرمز، سفید و ماهی 3- بسته بندی و عمل آوری گوشت سفید و قرمز 4- غذای آماده
استفاده از آخرین تكنولوژی حضور كارشناسان مجرب شامل 3 نفر دكترا، نیز كارشناس ارشد و 17 نفر كارشناس به اضافه تكنیسین‌ها و افراد با تجربه را می توان از جمله عوامل موفقیت این شركت دانست. تنوع در بسته‌بندی و تولید و توجه به كیفیت موجب انتخاب این واحد به عنوان نمونه از طرف وزارت بهداشت، انجمن تغذیه ایران و كنگره صنایع غذایی شده و اخیراً هم جایزه بین المللی تكنولوژی و كیفیت 2003 از كشور سوئیس نصیب شركت فرآورده‌های گوشتی آمل گردید. برنامه‌های آینده شامل نصب دستگاه‌های جدید جهت محصولات نو و متنوع. ایجاد سیستم SO9001:2000 و HACCPI جهت تضمین كیفیت و بهداشت و اجرای سیستم KAIZEN برای بهبود مستمر همگام با سطح توقعات مشتری و پاسخگوئی به خواست مصرف كنندگان می‌باشد.
تكنولوژی تولید فرآورده‌های گوشتی
از نظر تكنولوژیك، فرآورده‌های گوشتی را اصولاً به چهار دسته تقسیم‌بندی می‌نمایند.
1- كالباس حرارت دیده
2- كالباس خام
3- كالباسهای پخته
4- گوشهای عمل آمده
تقریباً كلیه كالباس و سوسیس‌های تهیه شده در كارخانه های فرآورده‌های گوشتی كشور ما از نوع حرارت دیده می‌باشد.
كالباس و سوسیس از نظر تكنولوژی تهیه، اختلاف شایانی با یكدیگر ندارند و مهمترین اختلاف آنها قطر پوشش است كه در كالباس بیشتر بوده و نیز میزان آب افزودنی است كه در سوسیس معمولاً بیشتر می‌باشد.

نوشته شده در دسته‌بندی نشده توسط admin. افزودن پیوند یکتا به علاقمندی‌ها.