خواص جلبکهاي دريايي با تاکيد بر خواص دارويي و غذايي

خواص جلبکهاي دريايي با تاکيد بر خواص دارويي و غذايي

… دانلود …

خواص جلبکهاي دريايي با تاکيد بر خواص دارويي و غذايي دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد خواص جلبکهاي دريايي با تاکيد بر خواص دارويي و غذايي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي خواص جلبکهاي دريايي با تاکيد بر خواص دارويي و غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن خواص جلبکهاي دريايي با تاکيد بر خواص دارويي و غذايي :

سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : اولين همايش گياهان دارويي و داروهاي گياهي

تعداد صفحات : 17

چکیده مقاله:

جلبکها یک گروه بسیار بزرگ و متنوع از موجودات اتوتروف هستند که در محدوده تک سلولی تا پرسلولی میباشند. آن ها تولید کنندههای اولیه و به عنوان منبع بسیاری از مواد مغذی و حاوی پروتئین بالایی میباشند. آشامیدنی های خاصی از جلبک دریایی به دست میآید. جلبک دریایی عمدتا به عنوان غذا و دارو برای قرن ها مورد استفاده قرار گرفته. آنها نه تنها به عنوان غذا بلکه به عنوان عصاره در مواد غذایی، لبنی، محصولات آرایشی، و موارد صنعتی(نساجی،عکس،تولید سوخت زیستی و کود زیستی،) استفاده می شود. جلبک به عنوان یکی از منابع مهم پزشکی استفاده میشود به دلیل استفاده به عنوان آنتی اکسیدان، ضد سرطان، ضد ویروس. ضد قارچ و ضد آلرژی .خواص درمانی جلبک برای ارتقای سلامت مورد استفاده قرار میگیرد .جلبک خوراکی به عنوان غذایی کامل تعادلی از پروتئین ها، کربوهیدرات ها، ویتامین ها ( ویتامینهای ،C ،A نیاسین و….) و مواد معدنی فراهم میکند.

نوشته شده در دسته‌بندی نشده توسط admin. افزودن پیوند یکتا به علاقمندی‌ها.