مقاله توليد نوشابه هاي رژيمي مغذي

 مقاله توليد نوشابه هاي رژيمي مغذي

… دانلود …

مقاله توليد نوشابه هاي رژيمي مغذي دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توليد نوشابه هاي رژيمي مغذي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله توليد نوشابه هاي رژيمي مغذي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توليد نوشابه هاي رژيمي مغذي :

تولید نوشابه های رژیمی مغذی

چکیده: نوشیدنی های غیرالکلی به دو دسته نوشیدنی غیرالکلی گازدار و بدون گاز تقسیم میشوند. از انواع نوشیدنی های گازدار می

توان به آب معدنی نوشابه های تولید شده با شیرین کننده و طعم دهنده، آب میوه جات و سبزیجات شیرین شده، نوشابه های رژیمی و نوشیدنی های ورزشی اشاره کرد .نوشابه های رژیمی در ابتدا برای افراد دیابتی تولید شده ولی پس از مدتی مورد استفاده همه ی

افراد اعم از دیابتی یا غیر دیابتی قرار گرفت، این نوشابه ها نبایستی از 3/5 کیلوکالری یا 22 کیلوژول در 100 میلی لیتر، بیشتر انرژی
داشته باشند. نوعی از این نوشابه های رژیمی نوشابه ای است که با پودر آب پنیر تولید میشود که در این نوع نوشابه ها پودر آب

پنیر به همراه آب پرتغال، یا آب انگور و یا آب آناناس استفاده می شود. این نوشابه ها نه تنها برای افراد ورزشکار بلکه برای افرادی

که مشکل هضم لاکتوز موجود در شیر را دارند مناسب است. چون در این مورد، برای تهیه پودر آب پنیر لاکتوز آب پنیر را با هیدرولیز پرمیت به سیروپی حاوی ترکیبات چند قندی تبدیل کرده و سپس آن را به صورت پودری در آورده و در تهیه نوشابه به کار

میبرند.
کلید واژه: پرمیت‚ پودر آب پنیر ,نوشابه های رژیمی مغذی

مقدمه: نوشابه در ایران قدمت چند هزار ساله دارد ولی به طور شخصی از حدود 130 سال پیش یعنی در زمان قاجارها یک شرکت آلمانی متعلق به دکتر آدولف استروکار خانه ای را در ایران تأسیس کرد. از آن موقع تاکنون با افزایش رشد جمعیت میزان تقاضا برای نوشابه بالا رفته و در بین افراد به عنوان نوشیدنی پرانرژی و نشاط آور شناخته شده است.

نوشابه مایعی است که دارای حدود 85% آب بوده و از آن جایی که آب موجود در نوشابه سالم ترین آبهاست لذا مصرف آن از نظر
بهداشتی و سلامتی حائز اهمیت است. .(15)

با توجه به موارد گفته شده بهتر است با در نظر گرفتن سلامت جسمانی تمامی افراد جامه نوشابه ای را تهیه کرد که پاسخگوی نیاز عده ای کثیر از افراد باشد. در این میان نوشابه های مغذی- رژیمی که با پودر آب پنیر حاصل می گردد می تواند تا حدی پاسخگوی این نیاز باشد. برای تولید این نوشابه ها آب پنیر را در خشک کن های متداول یا طی فرایند یک مرحله ای در یک خشک کن

174MSD و 2CSTD خشک می کنند .(11)

موادوروش های تولید نوشابه های مغذی- رژیمی:
در تولید این نوع نوشابه ها موارد زیر به کار می روند؛

آب 85%، پودر آب پنیر 5%، طعم دهنده ها 0/015%، آب میوه 9/8% که بسته به نوع آن با درصدهای مختلفی از قند وگاز CO2 همراه است ]آب انگور حاوی 12-14 درصد قند و میزان CO2،1/5-2/5 درصدویا آب پرتغال حاوی 12-13/5 درصد قند ومیزان

CO2،1/5-2 درصد ویا آب آناناس حاوی 12-15 درصد قند ومیزان CO2،1/5-2 درصد) و در نهایت 0/18% از مواد نگه دارنده و

پایدار کننده ها. برای تولید هر نوع نوشابه ای 4 مرحله اساسی نیاز است:
-1 تهیه مواد اولیه و آب مورد نیاز، -2 ساخت شربت نوشابه -3 اختلاط آب و شربت وگاز CO2، -4 پر کردن بطری ها و بسته

بندی آن ها که البته با تولید نوشابه های مغذی- رژیمی با پودر آب پنیر این 4 مرحله به 3 مرحله کاهش می یابد و بدین ترتیب

خواهد بود:-1 تهیه مواد اولیه و آب مورد نیاز، -2 اختلاط آب و پودر آب پنیر تولید شده و در صورت نیاز CO2 و در آخر -3 پر
کردن بطری ها وبسته بندی آن ها. مرحله اول که باید با توجه به سختی آب و مواد اولیه صورت گیرد، مرحله دوم برای اختلاط مواد

174و2- خشک آن های تلفیقی و چند مرحله ای آه جزء خشک آن با بس متحرك داخلی می باشند.

نوشته شده در دسته‌بندی نشده توسط admin. افزودن پیوند یکتا به علاقمندی‌ها.