مقاله بررسي اثر آللوپاتي عصاره يولاف وحشي Avena fatua و چاودار Secale cereale L بر روي برخي از شاخص هاي جوانه زني گياه زراعي گندم Triticum aestivum در شرايط آزمايشگاهي

 مقاله بررسي اثر آللوپاتي عصاره يولاف وحشي Avena fatua و چاودار Secale cereale L بر روي برخي از شاخص هاي جوانه زني گياه زراعي گندم Triticum aestivum در شرايط آزمايشگاهي

… دانلود …

مقاله بررسي اثر آللوپاتي عصاره يولاف وحشي Avena fatua و چاودار Secale cereale L بر روي برخي از شاخص هاي جوانه زني گياه زراعي گندم Triticum aestivum در شرايط آزمايشگاهي دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي اثر آللوپاتي عصاره يولاف وحشي Avena fatua و چاودار Secale cereale L بر روي برخي از شاخص هاي جوانه زني گياه زراعي گندم Triticum aestivum در شرايط آزمايشگاهي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي اثر آللوپاتي عصاره يولاف وحشي Avena fatua و چاودار Secale cereale L بر روي برخي از شاخص هاي جوانه زني گياه زراعي گندم Triticum aestivum در شرايط آزمايشگاهي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي اثر آللوپاتي عصاره يولاف وحشي Avena fatua و چاودار Secale cereale L بر روي برخي از شاخص هاي جوانه زني گياه زراعي گندم Triticum aestivum در شرايط آزمايشگاهي :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک
تعداد صفحات: 4
نویسنده(ها):
محمدتقی آل ابراهیم – استادیار علوم علف های هرز، گروه زراعت، دانشکده کشاورزی، دانشگاه محقق اردبیلی
ماهرخ بلندی عموقین – دانشجوی کارشناسی ارشد رشته شناسایی و مبارزه با علفهای هرز دانشگاه محقق اردبیلی
رقیه شاکری عموقین – کارشناس ارشد علوم و تکنولوژی بذر دانشگاه محقق اردبیلی

چکیده:
آزمایشی برای بررسی اثر آللوپاتی عصاره یولاف وحشی و چاودار بر روی برخی از شاخص های جوانه زنی گیاه گندم در شرایط آزمایشگاهی در قالب طرح کاملا تصادفی CRD با سه تکرار در سال 1390 درآزمایشگاه علف هرز دانشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی انجام شد. فاکتورهای مورد مطالعه عبارت بودند از عصاره های: بذر چاودار، ریشه چاودار، اندام هوایی چاودار، بذر یولاف، ریشه یولاف، اندام هوایی یولاف، آب مقطر (شاهد). نتایج حاصله نشان داد که تمام صفات مورد مطالعه از لحاظ آماری تفاوت معنی داری داشتند. بیشترین تعداد گیاهچه و درصد گیاهچه نرمال مربوط به اثر سادهی عصاره بذر یولاف، بیشترین طول گیاهچه، مربوط به اثر ساده عصاره ریشه چاودار، بیشترین وزن خشک اندام هوایی مربوط به اثر ساده عصاره ریشه و اندام هوایی چاودار و بذر و ریشه یولاف بود، همچنین بیشترین سرعت سبز شدن در شاهد و اثر ساده عصاره ریشه چاودار و یولاف به دست آمد. کمترین تعداد گیاهچه ، وزن خشک اندام هوایی و درصد گیاهچه نرمال مربوط به اثر ساده عصاره بذر چاودار و کمترین طول گیاهچه و وزن خشک ریشه و سرعت سبز کردن مربوط به اثر سادهی عصاره اندام هوایی یولاف بود.

نوشته شده در دسته‌بندی نشده توسط admin. افزودن پیوند یکتا به علاقمندی‌ها.