مقاله روش هاي نوين پاستوريزاسيون مواد غذايي

 مقاله روش هاي نوين پاستوريزاسيون مواد غذايي

… دانلود …

مقاله روش هاي نوين پاستوريزاسيون مواد غذايي دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روش هاي نوين پاستوريزاسيون مواد غذايي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله روش هاي نوين پاستوريزاسيون مواد غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روش هاي نوين پاستوريزاسيون مواد غذايي :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
سارا آقاجان زاده سورکی – دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان- دانشکده علوم و صنایع غذایی
مژده خراسانی – دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان- دانشکده علوم و صنایع غذایی
امان محمد ضیایی فر – دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان- دانشکده علوم و صنایع غذایی
حبیب الله میرزایی – دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان- دانشکده علوم و صنایع غذایی

چکیده:
افزای مدت زمان ماندگاری محصول و اطمینان از سلامت آن از دغدغه های اصلی تولید کنندگان و مصرف کنندگان مواد غذایی می باشد. به همین علت روش های نگهداری و سالم سازی گوناگونی جهت تولید و فراوری مواد غذایی مختلف مورد استفاده قرار گرفته است. فرایند پاستوریزاسیون یکی از متداول ترین روش های فراوری مواد غذایی است که شامل حرارت دهی ماده غذایی در یک دمای معین، طی یک زمان مشخص به منظور سالم سازی از طریق حذف کلیه پاتوژن ها و افزایش مدت زمان ماندگاری محصول است. استفاده از فراوری حرارتی باعث ایجاد تغییرات نامطلوب و یا تشکیل ترکیبات جانبی، همچنین افت کیفی و تغذیه ای ماده غذایی می شود. از این رو به منظور به حداقل رساندن اثرات نامطلوب فراوری حرارتی و بهبود خواص حسی، بافتی و تغذیه ای و همچنین افزایش ایمنی و مدت زمان ماندگاری محصولات مختلف، استفاده از فرایندهای ن وین غیر حرارتی پاستوریزاسیون مواد غذایی در حال گسترش می باشد. مطالعات و بررسی های بسیار زیادی در زمینه ی نگهداری مواد غذایی با استفاده از روش های غیر حرارتی وب ا هدف جایگزینی و یا تکمیل فرایندهای معمول پاستوریزاسیون انجام شده است. در این مقاله به بررسی و شناخت اجمالی برخی از این روش ها از قبیل فراوری با استفاده از تکنولوژی فشار هیدرواستاتیک بالا، میدان های الکتریکی پالسی، امواج مایکروویو، امواج رادیویی، استفاده از تکنولوژی تحت خلا و پلاسما پرداخته می شود.

نوشته شده در دسته‌بندی نشده توسط admin. افزودن پیوند یکتا به علاقمندی‌ها.