مقاله اثرتقسيط نيتروژن وتراکم بوته برعملکرد دانه و درصد پروتئين گندم آبي رقم مرودشت

 مقاله اثرتقسيط نيتروژن وتراکم بوته برعملکرد دانه و درصد پروتئين گندم آبي رقم مرودشت

… دانلود …

مقاله اثرتقسيط نيتروژن وتراکم بوته برعملکرد دانه و درصد پروتئين گندم آبي رقم مرودشت دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرتقسيط نيتروژن وتراکم بوته برعملکرد دانه و درصد پروتئين گندم آبي رقم مرودشت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله اثرتقسيط نيتروژن وتراکم بوته برعملکرد دانه و درصد پروتئين گندم آبي رقم مرودشت،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرتقسيط نيتروژن وتراکم بوته برعملکرد دانه و درصد پروتئين گندم آبي رقم مرودشت :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: دوازدهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
تعداد صفحات: 3
نویسنده(ها):
امین فرنیا – استادیاردانشگاه آزاد اسلامی بروجرد
سجاد رفیعی – کارشناس ارشد
کیوان شمس – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه

چکیده:
به منظور بررسی اثرتقسیط نیتروژن و تراکم بوته برعملکرددانه و اجزا عملکردگندم رقم مرودشت ازمایشی درسال زراعی 1389-90 درمزرعه تحقیقاتی دانشگاه ازاداسلامی کرمانشاه اجرا شد این ازمایش بصورت اسپلیت پلات درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی که تیماراصلی سطوح نیتروژن شامل: 100درصد هنگام کاشت و 1/3هنگام کاشت +2/3هنگام پنجه زنی و 1/3هنگام کاشت +2/3 هنگام ساقه روی 1/3هنگام کاشت +1/3هنگام پنجه زنی +1/3هنگام ساقه رفتن و تیمارفرعی تیمارتراکم با سطوح 350و400و450 بوته درمترمربع و درسه تکرار به اجرا درامد نتایج نشان داد که سطح چهارم تقسیط نیتروژن 1/3 هنگام کاشت+1/3هنگام پنجه زنی +1/3هنگام ساقه رفتن با میانگین 11/23 درصد بیشترین مقدارپروتئین و همچنین سطح اول تقسیط نیتروژن 100درصد هنگام کاشت با میانگین 8/06 درصد دارای کمترین مقدار پروتئین بود دربین تراکم های مختلف نیز تراکم 400و450 بوته درمترمربع بامیانگین 10/22 و 8/98 درصد به ترتیب دارای بیشترین و کمترین مقدارپروتئین بودند همچنین ترکیب های تیماری N4D2 N1D3 به ترتیب با میانگین 12/16و7/37 درصد دارای بیشترین و کمترین مقدارپروتئین بودند

نوشته شده در دسته‌بندی نشده توسط admin. افزودن پیوند یکتا به علاقمندی‌ها.