مقاله فرمولاسيون نان سورگوم بدون گلوتن با استفاده از صمغ کربوکسي متيل سلولز (CMC) و بالنگوشيرازي

 مقاله فرمولاسيون نان سورگوم بدون گلوتن با استفاده از صمغ کربوکسي متيل سلولز (CMC) و بالنگوشيرازي

… دانلود …

مقاله فرمولاسيون نان سورگوم بدون گلوتن با استفاده از صمغ کربوکسي متيل سلولز (CMC) و بالنگوشيرازي دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرمولاسيون نان سورگوم بدون گلوتن با استفاده از صمغ کربوکسي متيل سلولز (CMC) و بالنگوشيرازي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله فرمولاسيون نان سورگوم بدون گلوتن با استفاده از صمغ کربوکسي متيل سلولز (CMC) و بالنگوشيرازي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرمولاسيون نان سورگوم بدون گلوتن با استفاده از صمغ کربوکسي متيل سلولز (CMC) و بالنگوشيرازي :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: 9

نویسنده(ها):

بهاره صحرائیان – دانشگاه فردوسی مشهد گروه علوم و صنایع غذایی
محمدباقر حبیبی نجفی –
محمدحسین حدادخداپرست –
مهدی کریمی – استادیار مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی

چکیده:

سلیاک رایج ترین بیماری است که دراثر مصرف گلوتن ایجاد می شود و تنها راه درمان آن استفاده از یک رژیم غذایی بدون گلوتن درتمام طول عمر بیمار است بنابراین هدف از این پژوهش بررسی اثر صمغ کربوکسی متیل سلولز سه سطح 0/5 و 1/0 و 1/5 درصد و بالنگو شیرازی سه سطح 0/3 و 06 و 1/0 درصد برخصوصیات کیفی کمی نان سورگوم بدون گلوتن بود درمرحله اول این پژوهش اثر صمغ کربوکسی متیل سلولز درهر سه سطح سبب کاهش سفتی مغز نان نسبت به نمونه شاهد شد این درحالی بود که بین افزودن سطح 1/0 و 1/5 درصد این بالنگو شیرازی بعنوان یک صمغ بومی ایران برویژگیهای بافت پردازش تصویر با استفاده از نرم افزار (Image Jو آزمون حسی نان بدون گلوتن از سطح 1/0 درصد سمغ کربوکسی متیل سلولز در فرمولاسیون استفاده گردید نتایج مرحله دوم حاکی ازآن بود که صمغ بالنگو شیرازی درسطح 0/6 درصد بیشترین تاثیر را درکاهش سفتی بهبود رنگ مغز و پوسته و پذیرش کلی نان سورگوم بدون گلوتن داشت

نوشته شده در دسته‌بندی نشده توسط admin. افزودن پیوند یکتا به علاقمندی‌ها.