مقاله بررسي اثر ضد باکتريايي عصاره متانولي اکاليپتوس (Eucalyptus sp) و اثر بازدارندگي اجزاي آن عليه باکتري Erwinia amylovora

 مقاله بررسي اثر ضد باکتريايي عصاره متانولي اکاليپتوس (Eucalyptus sp) و اثر بازدارندگي اجزاي آن عليه باکتري Erwinia amylovora

… دانلود …

مقاله بررسي اثر ضد باکتريايي عصاره متانولي اکاليپتوس (Eucalyptus sp) و اثر بازدارندگي اجزاي آن عليه باکتري Erwinia amylovora دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي اثر ضد باکتريايي عصاره متانولي اکاليپتوس (Eucalyptus sp) و اثر بازدارندگي اجزاي آن عليه باکتري Erwinia amylovora کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي اثر ضد باکتريايي عصاره متانولي اکاليپتوس (Eucalyptus sp) و اثر بازدارندگي اجزاي آن عليه باکتري Erwinia amylovora،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي اثر ضد باکتريايي عصاره متانولي اکاليپتوس (Eucalyptus sp) و اثر بازدارندگي اجزاي آن عليه باکتري Erwinia amylovora :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: همایش علمی سالانه دانشگاه رازی

تعداد صفحات: 3

نویسنده(ها):

نگین کولانی مطلق – دانشجوی کارشناسی ارشد بیماری شناسی گیاهی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه کردستان
سعید عباسی – استادیار گروه گیاهپزشکی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه رازی
امین صادقی – استادیار گروه گیاهپزشکی ، دانشکده کشاورزی، دانشگاه کردستان
صحبت بهرامی نژاد – استادیار گروه زراعت و اصلاح نبات، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه رازی

چکیده:

فعالیت ضد باکتریایی عصاره برگ درخت اکالیپتوس در آزمایشگاه قارچ شناسی دانشگاه رازی در سال 90-1389 مورد بررسی قرار گرفت. عصاره متانولی برگ اکالیپتوس استخراج و اثر ضد باکتریایی آن به روش دیسک کاغذی روی باکتری Erwinia amylovora عامل بیماری آتشک درختان میوه دانه دار، مورد ارزیابی قرار گرفت. بر اساس نتایج حاصل، عصاره متانولی برگ اکالیپتوس، با ایجاد هاله ی بازدارندگی به قطر 0/62 ± 17/63 میلی متر از رشد کلنی باکتری جلوگیری نمود. به منظور تعیین جزء یا اجزای واجد مواد بازدارنده، اجزای عصاره با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک (TLC) تفکیک گردید. بررسی کروماتوگرام حاصل زیر پرتو UV در طول موج 360 نانومتر نشان داد که مواد موجود در عصاره، به شش باند تفکیک شده است. باندهای حاصل به صورت مجزا جمع آوری شده و اثر باندها و فواصلبین باندی روی رشد کلنی باکتری مجددًا بررسی گردید. بر اساس نتایج حاصل دو بان د زرد رنگ(شماره یک و دو) با Rf=0 و Rf=0/11 و یک باند آبی رنگ (شماره پنج ) با Rf=0/73 واجد مواد بازدارنده شناخته شدند.

نوشته شده در دسته‌بندی نشده توسط admin. افزودن پیوند یکتا به علاقمندی‌ها.