مقاله معرفي ويلي به عنوان يک فرآورده لبني پروبيوتيک

 مقاله معرفي ويلي به عنوان يک فرآورده لبني پروبيوتيک

… دانلود …

مقاله معرفي ويلي به عنوان يک فرآورده لبني پروبيوتيک دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفي ويلي به عنوان يک فرآورده لبني پروبيوتيک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله معرفي ويلي به عنوان يک فرآورده لبني پروبيوتيک،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفي ويلي به عنوان يک فرآورده لبني پروبيوتيک :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: اولین همایش ملی پروبیوتیک و محصولات فراویژه

تعداد صفحات: 2

نویسنده(ها):

سپیده اسدزاده – دانشجوی مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس و ع
وجیهه فدائی نوغانی – دانشجوی مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس و ع

چکیده:

مقاله حاضر مروری بر کاربرد ریز موجودات پروبیوتیکی به عنوان مکمل های زنده به منظور ایجاد اثرات سلامت زایی گسترده در محصول تخمیری ویلی با پایه لبنی می باشد ، چراکه ل ن بیات به عنوان بهترین حامل جهت انتقال این میکروارگانیسم های ویژه به سیستم گوارش می باشند بدین صورت که علاوه بر محافظت از میکروارگانیسم های پروبیوتیکی ، پذیرش این نوع از محصولات را نیز بهبود می بخشد . ویلی یک نوع شیر تخمیری پروبیوتیکی است از گروه غذاهای ع ملگرا که در اسکاندیناوی تولید شده و درنتیجه تخمیر کپکی – لاکتیکی حاصل می شود و دارای اثرات سلامت بخش فراوانی است .همچنین ویلی نوع مدرن از محصول سنتی Filbouke می باشد. که پیشینه تولید آن به زمان وایکینگ ها بر می گردد. اما امروزه افزایش پذیرش شیرهای تخمیری ، موفقیت در تغییر و تبدیل محصولات سنتی به نوع مدرن آن ها می باشد . همین امر سبب شده تا در حاضر در کشور فنلاند این محصول با مصرف سالانه حدود 4/5 کیلوگرم برای هر فرد از شهرت فراوانی برخوردار باشد. به طور کلی هدف از ارائه این مقاله مروری ، بررسی انواع ویلی و استارترهای مورد استفاده در تولید آن ، فرآیند تولید ، ویژگی های ارگانولپتیکی و اثرات سلامت بخش این محصول پروبیوتیکی می باشد.

نوشته شده در دسته‌بندی نشده توسط admin. افزودن پیوند یکتا به علاقمندی‌ها.