مقاله مقايسه توان توليدي پنج سويه تجاري جوجه گوشتي

مقاله مقايسه توان توليدي پنج سويه تجاري جوجه گوشتي

… دانلود …

مقاله مقايسه توان توليدي پنج سويه تجاري جوجه گوشتي دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقايسه توان توليدي پنج سويه تجاري جوجه گوشتي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله مقايسه توان توليدي پنج سويه تجاري جوجه گوشتي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقايسه توان توليدي پنج سويه تجاري جوجه گوشتي :

سال انتشار : 1396

تعداد صفحات : 18

این تحقیق به منظور مقایسه عملکرد و خصوصیات لاشه پنج‌سویه‌تجاری جوجه‌گوشتی در ایران‌(آربورایکرز،‌آرین،‌راس‌308، کاب‌و‌هوبارد) اجراء شد. ابتدا از گله‌های مادر‌گوشتی 31 تا 33 هفته این سویه‌های تجاری تخم‌مرغ نطفه‌دار همزمان هچ‌و‌تعداد 260 قطعه جوجه‌گوشتی یک‌روزه در قالب طرح کاملا‌تصادفی با‌پنج تیمار،‌چهار تکرار و 13 قطعه جوجه یک‌روزه در هر تکرار به مدت 42 روز مورد مطالعه قرار‌گرفت. سویه‌های مختلف آزمایشی اثر معنی‌داری بر مقدار مصرف خوراک داشتند، به طوری که سویه‌ هوبارد با مصرف 10/77 گرم کمترین و سویه‌های راس و آربورایکرز با مصرف 38/83 و 15/84 گرم به ازاء هر پرنده در روز به‌ترتیب بالاترین مصرف خوراک را داشتند(05/0>P). اختلاف میانگین افزایش وزن‌روزانه و ضریب‌تبدیل‌غذایی بین سویه‌ها معنی‌دار نبود. تیمارهای آزمایشی تأثیری بر وزن‌نسبی لاشه،‌سنگدان،‌کبد، چربی‌محوطه‌شکمی، بورس‌فابریسیوس و طحال در 21 و 42 روزگی نداشتند. اثر سویه‌های آزمایشی بر وزن نسبی قسمت‌های مختلف لاشه در 21 و 42 روزگی معنی‌دار بود(05/0>P)، بیشترین و کمترین وزن نسبی بالها در 21 روزگی به ترتیب مربوط به سویه‌های آرین‌و‌آربورایکرز(001/0>P‌)، و در 42 روزگی بالاترین‌و‌کمترین وزن نسبی سینه مربوط به سویه‌های راس و آرین بود(05/0>P). سویه‌های آزمایشی تاثیر معنی‌داری بر‌pH پس از مرگ، 24 و 48 ساعت پس از کشتار،‌رنگ‌سنجی و ظرفیت نگهداری آب‌گوشت سینه‌و‌ران نداشتند. به‌طور کلی افزایش‌وزن، ضریب‌تبدیل و‌خصوصیات لاشه در بین این پنج سویه‌جوجه‌گوشتی اختلاف معنی‌داری نداشتند، لذا در شرایط مدیریتی و تغذیه‌ای مشابه با این آزمایش، عملکرد این سویه‌ها تقریباً مشابه بوده و واحدهای صنعتی جوجه‌گوشتی با توجه به قیمت و وضع موجود در بازار، هر یک از این سویه‌ها را می‌توانند پرورش دهند.

نوشته شده در دسته‌بندی نشده توسط admin. افزودن پیوند یکتا به علاقمندی‌ها.