مقاله بررسي تأثير عصاره‌ي آبي مغز دانه‌ي چريش روي نرخ بقاء پوره‌ي سن دو و بالغ Retithrips syriacus و ميزان خسارت ناشي از آن‌ها

مقاله بررسي تأثير عصاره‌ي آبي مغز دانه‌ي چريش روي نرخ بقاء پوره‌ي سن دو و بالغ Retithrips syriacus و ميزان خسارت ناشي از آن‌ها

… دانلود …

مقاله بررسي تأثير عصاره‌ي آبي مغز دانه‌ي چريش روي نرخ بقاء پوره‌ي سن دو و بالغ Retithrips syriacus و ميزان خسارت ناشي از آن‌ها دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي تأثير عصاره‌ي آبي مغز دانه‌ي چريش روي نرخ بقاء پوره‌ي سن دو و بالغ Retithrips syriacus و ميزان خسارت ناشي از آن‌ها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي تأثير عصاره‌ي آبي مغز دانه‌ي چريش روي نرخ بقاء پوره‌ي سن دو و بالغ Retithrips syriacus و ميزان خسارت ناشي از آن‌ها،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي تأثير عصاره‌ي آبي مغز دانه‌ي چريش روي نرخ بقاء پوره‌ي سن دو و بالغ Retithrips syriacus و ميزان خسارت ناشي از آن‌ها :

سال انتشار : 1393

تعداد صفحات : 16

مصرف حشره‌کش‌های استحصالی از چریش برای کنترل آفات قدمت طولانی دارد. در این پژوهش، اثر کشندگی و ضدتغذیه‌ای محلول 1، 2، 5 و 10 درصد عصاره‌ی آبی استحصال شده از مغز دانه‌ی چریش و غلظت‌های1، 2، 3 و 5 در هزار حشره‌کش تجاری نیکونیم (آزادیراختین یک درصد) روی مراحل پوره‌ی سن دو و بالغRetithrips syriacus مورد بررسی قرار گرفت. مرگ و میر حشرات به‌‌طور روزانه ثبت و محل تغذیه‌ی حشرات به‌عنوان شاخص ایجاد خسارت، شمارش شد. آزمایش به‌صورت طرح کاملاً تصادفی با 9 تیمار و یک شاهد در 4 تکرار انجام و نتایج حاصل با استفاده از نرم افزار R ver. 2.15.1 تجزیه شد. نتایج نشان داد که دو تیمار 5 و 10 درصد عصاره‌ی آبی، میزان بقاء حشره‌ی بالغ را به‌طور معنی‌داری به‌ترتیب به 03/3 و 34/3 و پوره‌ها را به 36/3 و 82/2 روز در مقایسه با شاهد (6/7 و 32/8 روز) کاهش دادند. تأثیر فرمولاسیون تجاری بیشتر از عصاره‌ی آبی بود و بیشترین اثر را در تیمارهای 3 و 5 در هزار داشت که میانگین بقاء حشره‌ی کامل را به‌ترتیب به 54/1 و 52/1 و پوره‌ها را به 14/2 و 64/1 روز در مقایسه با شاهد (15/9 و 25/7 روز) کاهش داد. همچنین بیشترین اثر بازدارندگی تغذیه مربوط به حشره‌کش تجاری بود و برخی تیمارهای عصاره‌ی آبی فقط روی پوره‌ها اثر بازدارندگی تغذیه بالایی داشتند. در مجموع می‌توان نتیجه‌گیری کرد که ترکیبات استحصالی از چریش پتانسیل خوبی برای کاهش نرخ بقاء و میزان خسارت تریپس‌ها دارند.

نوشته شده در دسته‌بندی نشده توسط admin. افزودن پیوند یکتا به علاقمندی‌ها.